Ny daglig leder for Havsalaten

1. juni i år sa Gunhill Sæle-Bjørkhaug opp stillingen sin som daglig leder for Havsalaten. Hun jobber ut oppsigelsestiden, til og med 1. september.

Ny daglig leder, Trond Kjæmpenes, begynner i stillingen sin 25. september.

Dette vil medføre noen endringer i drift og meny, men det vil fortsatt være matservering og ulike pub-arrangementer på Havsalaten. Følg med!

For kontakt og spørsmål, ta kontakt på e-post: post@havsalaten.no

Februar 2017

Panoramautsikt fra Høgkletten på Værlandet. 

Fra venstre kan man skimte Kinn og omkringliggende høydedrag mot nord, Alden mot nordøst, Atløyna mot øst, Lihesten mot sørøst og Sula mot sør. Nærmere oss ser vi Værlandet fra Noreneset til Værøyhamna, Skrøpelestø, Hittuna, ferjekaia, Nybø, Børekletten, Austneset, Soknevågen, Sørværet og Båtekletten.

Nyttårsfest 16/17 Obs! Påmelding

Foto: Lars Grepstad

Foto: Lars Grepstad

Havsalaten vil også i år invitere til Nyttårsfest!

Vi opner dørene kl 22:00 med ein velkomstdrink.
Kleskode er sjølvsagt pent ein slik ein kveld.
Vi rydder eit lite dansegulv og fyller rommet med dansbar kvalitetsmusikk fra Spotify.

Det vert oppskyting av raketter frå enden av fiskeindustrikaia kl 00:00. Vil du i tillegg ta med raketter sjølv til fellesoppskyting, kontakt Daniel mob 47668066

Bindane påmelding innen 27.12.16 på sms til Gunhill mob 46894222, e-post: post@havsalaten.no eller gje ho beskjed på annan måte.
Billett kr 100,-
Aldersgrense 18år
Alle rettigheiter

Velkommen til ein festlig aften på Havsalaten!

Studietur til Grenaa

I oktober reiste vi på studietur til Grenaa for å lære fra Nordisk Tang. De har kommet langt innen forskning og produktutvikling, og hadde mye interessant å vise oss. Under ser vi moloen utenfor Grenaa havn, forretten torsk med frityrstekt sukkertare, tangtrøffelmajones, tarebrødkrutonger, syltet løk og stekt kapers, hovedretten langtids- og taremarinert kjøtt med gresskarpuré, saus, tangtrøffel, grønnkål, epler og sopp, og desserten havtornsorbet med tang og sølrom.